Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKID SURADNJE

Milivoj Bračun više nije izbornik U-16 reprezentacije

Milivoj Bračun
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
11.03.2016.
u 20:36

– Zahvaljujem Bračunu na uloženom trudu i moram reći vrlo korektnoj suradnji. Uzimajući u obzir i privatne razloge i ambicije Bračuna, dogovorili smo se oko sporazumnog završetka suradnje – izjavio je tehnički direktor HNS-a Romeo Jozak.

Hrvatski nogometni savez i dosadašnji izbornik hrvatske U-16 reprezentacije Milivoj Bračun dogovorili su se o sporazumnom raskidu ugovora.

Nakon dva poraza u prijateljskim utakmicama protiv Turske u Rovinju (0:3 i 1:3), HNS i izbornik U-16 reprezentacije Milivoj Bračun postigli su dogovor o sporazumnom prekidu suradnje.

Aktualna U-16 reprezentacija (generacija 2000. godine) automatski je sudionik Europskog prvenstva U-17 reprezentacija koje će u svibnju 2017. godine biti održano u Hrvatskoj.

– Zahvaljujem Bračunu na uloženom trudu i moram reći vrlo korektnoj suradnji. Uzimajući u obzir i privatne razloge i ambicije Bračuna, dogovorili smo se oko sporazumnog završetka suradnje. Kako zbog predstojećeg domaćinstva Europskog prvenstva ova generacija ima jednu specifičnu važnost, u najkraćem roku odlučit ćemo se za najbolje moguće rješenje kako bi na EP-u izvukli maksimum pred svojim gledateljima – izjavio je tehnički direktor HNS-a Romeo Jozak.

Milivoj Bračun preuzeo je U-16 reprezentaciju u kolovozu 2015. godine te je vodio reprezentaciju u osam utakmica i pritom upisao jednu pobjedu, tri remija i četiri poraza.

>> HNS nikada nije napravio oproštaj ni jednom hrvatskom reprezentativcu, a to puno govori

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije