Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BARCELONA

Milito se priključio momčadi nakon 580 dana!

Gabriel Milito
Reuters
30.11.2009.
u 18:13

Trener europskoga nogometnog prvaka Barcelone Pep Guardiola dobio je u ponedjeljak još jedno veliko pojačanje. Pristiglo je, istina, iz vlastitih redova.

Naime, nakon punih 580 dana Argentinac Gabriel Milito dobio je liječničku dozvolu da se može priključiti prvoj momčadi i ravnopravno konkurirati za nastupe.

Milito se ozlijedio 29. travnja 2008. u polufinalnom dvoboju Lige prvaka protiv Manchester Uniteda. Zbog ozljede ligamenata desnog koljena pouzdani je branič prošao pravi pakao, više od godinu i pol trajali su liječnički testovi, operacije i oporavak zbog čega je propustio briljantnu sezonu u kojoj je Barcelona osvojila sve - Ligu prvaka, španjolsko prvenstvo i Kup kralja.

Prije dva tjedna odigrao je prijateljsku utakmicu za drugu Barceloninu momčad, a sada je napokon dobio dozvolu i za nastupe u najjačem sastavu.

Guardiola još nijednom, otkad je postao trener katalonskog ponosa, nije mogao računati na Milita, a sada je dobio još jednoga kvalitetnog središnjeg braniča u konkurenciji u kojoj su i Pique, Puyol, Marquez i Čigrinski.

Komentara 2

OB
-obrisani-
00:54 02.12.2009.

je,moš mislit, pique i čigrinski bi trebali biti štoperi,pogotovo nakon nedeljne tekme gdje je puyol bil igrač utakmice

RU
Rugovit
19:54 30.11.2009.

Pique i Čigrinski bi trebali bit stoperski dvojac za prvih 11

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije