Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE 'SITAN'

Milijune težak agent legende otkrio: On radi sklekove dok ja sjedim na njemu

Paul Pogbs's agent Mino Raiola Sighting - Manchester
Eamonn Clarke/Press Association/PIXSELL
24.11.2020.
u 14:30

Iako mu je 39 godina Zlatan Ibrahimović odlično igra u dresu AC Milana, koji nakon osam kola drži prvo mjesto u talijanskom prvenstvu, a švedski golgeter je najbolji strijelac lige sa deset pogodaka

Ibrahimovićev menadžer Mino Raiola izjavio je da je Ibra u odličnoj fizičkoj spremi unatoč tome što ima 39 godina, te da radi sklekove dok on sjedi na njemu. 

- Zlatan je u odličnoj fizičkoj spremi i ponekad radi sklekove dok ja sjedim na njemu, a ja imam dosta kilograma. On bi mogao igrati do svoje pedesete, ali želi igrati samo u jakim ligama - kazao je Mino Raiola za nizozemski dnevnik Volkskrant.

 Iako mu je 39 godina Zlatan Ibrahimović odlično igra u dresu AC Milana, koji nakon osam kola drži prvo mjesto u talijanskom prvenstvu, a švedski golgeter je najbolji strijelac lige sa deset pogodaka. U nedjelju je zabio dva gola u pobjedi "Rossonera" protiv Napolija (3-1), ali je zaradio ozljedu lijevog bedrenog mišića te će pauzirati deset dana. 

- Ibrahimović postavlja standarde od kojih klubovi godinama profitiraju. Gdje je bio PSG prije njega, gdje je bio Milan? On je Milan podigao iz mrtvih i sada je 90 posto te momčadi - ocijenio je Raiola.  

 Nakon Paris Saint-Germaina i Manchester Uniteda, Ibrahimović je skoro dvije godine proveo u američkoj MLS ligi igrajući za LA Galaxy, da bi se krajem prosinca 2019. vratio u AC Milan, čiji je dres već ranije nosio dvije sezone (2010–2012).

- Otišao je u LA Galaxy jer je želio živjeti u Los Angelesu s obitelji. No, igrački gledano to je bila katastrofa. Zlatan uvijek želi pobjeđivati, bez obzira da li je u pitanju nogomet ili video igrice, a njegovi suigrači u LA Galaxyju nisu imali tu želju za pobjedama -  dodao je njegov menadžer. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije