Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klubovi u rukama bogataša
Povratak na članak

Milijarderi: Dajte jedan klub, makar i onaj koji nisam htio...

Za velike dečke, one s lisnicama toliko punim da ih ne mogu držati u stražnjem džepu, igračke su – nogometni klubovi. Ništa čudno, treba negdje i potrošiti, zabaviti se... Ali, isplati li se tim dečkima takva vrsta zabave?

Komentari 1

EN
enos
15:06 06.09.2016.

Novinare...kad im "igračka" dosadi dionice prodaju drugome koji bi želio baš takvu "igračku". inače se to u svijetu zove ...biznis. nema ljubavi,nema osjećaja..samo biznis u kojem se lova obrće,obrće.... dok mi to shvatimo imat ćemo i dalje stadione iz 1955.. i kamčiti od gradskih vlasti lovu poreznih obveznika za "omiljeni" klub u gradu i regiji koji na utakmmici skupi 762 gledatelja.....po lijepom vremenu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.