Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOKS

Milas u odličnoj predstavi slavio protiv 39-godišnjeg Rusa

Petar Milas
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
06.04.2019.
u 23:07

U šestoj se Rus prvi put našao na podu, a ubrzo nakon niza neodgovorenih udaraca sudac prekida meč.

Hrvatski boksač Petar Milas (14-0, 11 KO) u Münchenu je tehničkim nokautom u šestoj rundi pobijedio Denisa Bakhtova (39-15, 26 KO).

Milas je već od kraja prve runde počeo kontrolirati borbu. Uglavnom je nižeg protivnika pogađao s distance, dok je 39-godišnji Rus pokušavao skratiti distancu, piše Croring.U drugoj razlika se povećavala na stranu hrvatskog boksača.

Splićanin je lijevim krošeom sredinom treće runde uzdrmao Bakhtova, a nakon još jednog primljenog krošea Rus se našao na klimavim nogama. Uspio je izbjeći nokdaun i nakon što je krajem runde primio par nezgodnih udaraca.

U četvrtoj Milas se uglavnom oslanja na prednji direkt, a pred kraj pogađa odličnim desnim krošeom iz kombinacije.

Bakhtov na startu pete runde pogađa desnim krošeom i kao i prethodno bio je nešto agresivniji na otvaranju runde. Milas u ove 3 minute sjajno koristi prednji direkt kojim povremeno priprema desni kroše. Rus pritišće u završnici runde, hrvatski borac kontrira aperkatom, okreće Bakhtova i kažnjava ga u kutu sve do isteka vremena.

U šestoj se Rus prvi put našao na podu, a ubrzo nakon niza neodgovorenih udaraca sudac prekida meč. 39-godišnjem Rusu ovo je bio peti uzastopni poraz.

23-godišnji Splićanin prvotno je trebao boksati za EBU naslov prvaka Europske unije, ali se protivnik Francuz Cyril Leonet ozlijedio.

U uvodnom dijelu priredbe Tomislav Čikotić u profesionalnom debiju je nakon četiri runde na bodove pobijedio Dašu Simeunovića iz BiH (3-4, 2 KO).

>> Pogledajte nježniju stranu Cro Copa

Ključne riječi

Komentara 2

ZI
zimerman
04:57 08.04.2019.

Svaka čast samo naprijed

Avatar prahrvat
prahrvat
00:36 07.04.2019.

naprid zmijavci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije