Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILARDOVIĆ U Osijeku proveo pet lijepih godina, nosio čak i kapetansku vrpcu, ali ću dati sve od sebe za pobjedu Cibalije

Milardović: Dat ću sve da se “odužim” Osijeku

01.11.2008.
u 17:08

Činjenica je da sam u Osijeku proveo pet lijepih godina, nosio čak i kapetansku vrpcu, ali ću dati sve od sebe za pobjedu Cibalije. Nitko ne bi bio sretniji od mene – kaže Josip Milardović (26), jedan od najiskusnijih igrača Vinkovčana. Baš je u Osijeku dolaskom trenera Ilije Lončarevića bez ikakva objašnjenja izbačen iz momčadi, pa je uslijedio ne baš lijep rastanak, nakon čega je karijeru nastavio u Međimurju, da bi ove sezone došao u Cibaliju.

– Hvala Cibaliji što me vratila u nogometni život. Upravo zbog toga dat ću sve od sebe kako bismo danas pobijedili. Naša je momčad mlada i još uvijek neiskusna pa su oscilacije očekivane. Činjenica je da igramo sve bolje i nije nas poljuljao nesretni poraz u Koprivnici – istaknuo je Milardović koji je s Cibalijom potpisao dvogodišnji ugovor. Kaže da već sad postoji zanimanje više klubova za njega, ali da eventualni odlazak ovisi o dogovoru njega i kluba.

– Volio bih otići u inozemstvo i unovčiti karijeru, no trenutačno mi je igra za Cibaliju najvažnija – rekao je Milardović.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije