Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Italija

Milanu zbog lasera i Jude 20.000 eura kazne

\'(FILES) A file photo taken on May 15, 2010 shows AC Milan\'s Brazilian coach Leonardo gesturing before his team\'s Serie A football match against Juventus at San Siro Stadium in Milan. Leonardo look
AFP
04.04.2011.
u 20:48

Blagajna vodeće momčadi talijanskog prvenstva Milana bit će nakon derbija s Interom lakša za 20.000 eura.

Disciplinska komisija talijanskog nogometnog saveza kaznila je Milan zbog neprimjerenog ponašanja navijača, koji su laserom ometali Interova veznjaka Wesleyja Sneijdera te trenera Leondarda, kojega su dočekali i uvredljivi transparenti na San Siru.

U derbiju je Milan slavio s visokih 3:0, pa će im i kazna vjerojatne lakše pasti.

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
21:27 04.04.2011.

Ovo sam primijetil i na drugim stadionima, a ne sam od Talijana. Jako teško za otkrit, može na tren zaslijepit, a budalu koju god se uhvati bi trebalo drastično kaznit !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije