Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetni rok
Povratak na članak

Milana Badelja žele Tottenham 
i Newcastle

Prema pisanju engleskih medija, Tottenhamov trener Harry Redknapp vezni red svoje momčadi htio bi dodatno oplemeniti još jednim hrvatskim nogometašem.

Komentari 6

NI
nidjomidjo
23:06 16.02.2011.

e to to,to se čekalo, pa onda i Liverpool, Arsenal, Chelsea itd,itd. A dečko može biti sretan što uopće igra u Dinamu...mlitavi kiks igrač koji bi na otoku izdržao do prvog starta jednog \"Taylora\"

VL
RO
ROKO
23:35 16.02.2011.

to je to, svi psuju po mamicu, a takvi ljudi kao on su u zapadnoj europi i drugim ekonomsko razvijenim drzavama zlata vrijedni !!! pogledajte borisa nemsica !!! pa mamic bi, da se bavi konjskim trkama, englezima za miliune uspio prodati najgoreg dalmatinskog magarca !.. budimo sretni sto imamo tako sposobnog covjeka u hrvatskom nogometu, da su bog dao i hrvatski politicari takvi..!

VL
Avatar feudalac
feudalac
00:37 17.02.2011.

\"argos\" ti se razumijes u nogomet ko Marica u krivi qurac

VL
CU
cupus
00:40 17.02.2011.

Presmijesno..pa neigrani kranjcar zato sto je spor a brate moze predavati nogomet Badelju..

VL
NI
nidjomidjo
00:44 17.02.2011.

pa i ne razumijem se previše, ali volio bih zaista vidjeti kako bi Badelj odigrao samo 90 minuta, ne više, u Premier Ligi. Pokšavam si vizualizirati i strah me je što vidim...

VL
OB
-obrisani-
12:44 17.02.2011.

DOBITNI PAROVI I SIGURNE OKLADE, POSJETITE: http://elf-parovi.blogspot.com/

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.