Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAZILAC ZADOVOLJIO

Milan želi Ronaldinha do 2014.

Ronaldinho
AFP
13.04.2010.
u 12:52

La Gazzetta dello Sport piše da su Milan i Ronaldinho dogovorili sve uvjete produljenja zajedničke suradnje, pa nedostaje još samo potpis na ugovor koji će brazilskog nogometaša na San Siru zadržati do 2014. godine.

"Rossoneri" su iznimno zadovoljni onime što je Ronaldinho u ovoj sezoni napravio (za sada devet golova i 17 asistencija) te su mu spremni produljiti ugovor, ali uz 25-postotno smanjenje plaće u nastojanjima da se odtereti budžet kluba.

Jedino što Ronaldinho čeka, a čime se uvjetuje produljenje suradnje, jest kraj sezone koji bi trebao službeno potvrditi odlazak Milana u Ligu prvaka. Jamči to treće mjesto ljestvice, koje Milan trenutačno drži s deset bodova prednosti pred Palermom (64-54), pet kola prije kraja prvenstva.

Važeći ugovor s klubom sa San Sira Ronaldinho ima do 30. lipnja 2011.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije