Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teže ozljede

Milan u pretkolu Lige prvaka bez 
Robinha i Bonere

'AC Milan's Robinho reacts against Ajax Amsterdam during their Champions League Group G soccer match in Amsterdam September 28, 2010. REUTERS/Toussaint Kluiters/United Photos (NETHERLANDS - Tags: SPO
Reuters/Pixsell
29.07.2013.
u 20:14

Bonero zbog koljena pauzira tri mjeseca, a Robinho zbog zgloba dva tjedna

Milanova je momčad u velikim problemima uoči sezone. Naime, branič Daniele Bonera i brazilski napadač Robinho teško su se ozlijedili te će s terena izbivati nekoliko mjeseci i propustiti 4. pretkolo Lige prvaka u kolovozu.

Bonera je ozlijedio desno koljeno i pauzirat će tri mjeseca, a Robinhov zglob proći će testiranje za dva tjedna. Tek će se onda znati koliko dug oporavak čeka brazilskog napadača. Sva sreća da trener Massimiliano Allegri može računati na ostale igrače poput Balotellija, Pazzinija, El Shaarawyja...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije