Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSMINA FINALA

Milan u četvrtfinalu talijanskog kupa

Filippo Inzaghi
AFP
13.01.2010.
u 18:08

Nogometaši Milana plasirali su se u četvrtfinale Talijanskog kupa tijesnom pobjedom (2:1) nad trećeligašem Novarom na San Siru.

U utakmici u kojoj je trener rossonera Leonardo dao priliku igračima koji u Seriji A ne dobivaju puno prilika, domaćin je očekivano poveo već u 12. minuti pogotkom Filippa Inzaghija, ali je borbena Novara izjednačila u prvoj minuti drugog poluvremena pogotkom  Pabla Andresa Gonzaleza.

Pobjedu je Milanu donio francuski veznjak Mathieu Flamini pogotkom u 81. minuti.

Momčad Catanije svladala je u gostima Genou s 2-1 u dvoboju osmine finala nogometnog Kupa Italije, te je izborila četvrtfinalni susret protiv Rome…

Isti klubovi sastali su se prošle nedjelje na istom stadionu ( u utakmici Serije A), Luigija Ferrarija u Genoi, i tada je domaća momčad slavila s 2-0. Catania je samo tri dana kasnije uzvratila za taj poraz.

Gosti su već nakon osam minuta vodili s 2-0, a dvostruki strijelac bio je Gianvito Plasmati. Marco Rossi smanjio je u 57. minuti na 1-2, što je bio i konačni rezultat.

Ivan Jurić ušao je u igru u momčadi Genoe u 63. minuti. Njegovom ulasku u igru prethodila su čak dva crvena kartona koje su domaći nogometaši dobili u samo dvije minute. Prvo je u 58. Papaststhopoulos dobio drugi žuti zbog igranja rukom, a onda je kapetan Genoe Marco Rossi zbog upornih prigovora dobio izravni crveni karton.

S dvojicom igrača manje na terenu, Genoa nije uspjela nadoknaditi rezultatski minus.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije