Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Serie A

Milan tijesno slavio na gostovanju, Rebiću 45 minuta i opomena

Ante Rebić
Foto: Screenshot/Twitter
1/3
15.09.2019.
u 23:02

Nedjeljnji program 3. kola počeo je susretom Genoe i Atalante, a nogometaši Atalante, prvog protivnika Dinama u Ligi prvaka, slavili su u s 2:1

Nogometaši AC Milana slavili su s 1:0 na gostovanju kod Verone. Pobjednički pogodak je postigao Krzysztof Piatek iz najstrože kazne u 68. minuti, a hrvatski reprezentativac Ante Rebić nastupio je u drugom poluvremenu.

Pred sam kraj utakmice je opomenut i žutim kartonom zbog prekršaja, a valja izdvojiti da je Verona još od 21. minute igrala s igračem manje jer je Mariusz Stepinski isključen zbog neopreznog starta.

Milan se tako nakon tri odigrane utakmice domogao druge pobjede uz jedan poraz, dok Verona nakon istog broja utakmica ima četiri boda. 

Nedjeljnji program 3. kola počeo je susretom Genoe i Atalante, a nogometaši Atalante, prvog protivnika Dinama u Ligi prvaka, slavili su u s 2:1.

Atalanta je povela u 64. minuti golom Muriela iz jedanaesterca, a potom su dva gola pala u sudačkoj nadoknadi. Prvo je izjednačio Domenico Criscito iz penala u prvoj minuti nadoknade vremena, a petoj minuti dodanog vremena Duvan Zapata je donio pobjedu Atalanti.

Marijo Pašalić je igrao za goste do 56. minute, a Nikola Kalinić, koji je na posudbi u Romi, ostao je na klupi.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
00:06 16.09.2019.

Jel bili tic kalinic opet odbio uc u igru il to radi samo za nevazne ekipe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije