Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REBIĆ NIJE IGRAO

Milan slavio protiv Bologne i preuzeo vrh u Italiji

Juventus v AC Milan - Serie A - Allianz Stadium
Jonathan Moscrop/PA Images/PIXSELL
23.10.2021.
u 23:04

Iako je nakon prvih 45 miuta imao dva gola prednosti i igrača više, a od 57. minute i dva igrača više na terenu, Milan je do pobjede Bologni stigao tek u samoj završnici.

Nogometaši Milana zasjeli su na vrh ljestvice talijanskog prvenstva 4-2 (2-0) gostujućom pobjedom protiv Bologne u susretu 9. kola Serie A.

Iako je nakon prvih 45 miuta imao dva gola prednosti i igrača više, a od 57. minute i dva igrača više na terenu, Milan je do pobjede Bologni stigao tek u samoj završnici.

Milan je poveo u 16. minuti golom Rafaela Leaoa, a četiri minute poslije Bologna je ostala s desetoricom jer je isključen Sumaoro. Kada je Calabria u 35. minuti povisio na 2-0 izgledalo je kako je dvoboj odlučen. No, početkom nastavka Bologna je s dva brza gola uspjela poravnati, prvo je Ibrahimović nespretnom reakcijom pred vlasitim vratima nakon kronera postigao autgol u 49. minuti, da bi Barrow u 52. minuti poravnao nakon sjajnog proigravanja Soriana.

Ipak, upravo je Soriano u 57. minuti isključen zbog grubog starta na Balla Tourea, pa je Milan više od pola sata imao dva igrača na terenu.

Veliku brojčanu prednost Milan je iskoristio tek u završnici, Bennacer je preciznim udarcem sa 20-ak metara pogodio za 3-2 u 84. minuti, a konačni rezultat postavio je Ibrahimović u 90.

Ante Rebić zbog ozljede nije konkurirao za nastup u momčadi Milana.

Milan je sada vodeći sa 25 bodova, jednim više od drugog Napolija koji u nedjelju gostuje u Rimu kod Rome, dok je Bologna deveta sa 12 bodova.
 
REZULTATI 9. KOLA,
Petak:

Torino - Genoa 3-2 (Sanabria 14, Pobega 31, Brekalo 77 / Destro 70, Felipe Caicedo 81)
Sampdoria - Spezia 2-1 (Gyasi 15-ag, Candreva 36 / Verde 90+5)
Subota:
Salernitana - Empoli 2-4 (Ranieri 48, Ismajli 55-ag / Pinamonti 2, 45-11m, Cutrone 11, Strandberg 13-ag)
Sassuolo - Venezia 3-1 (Berardi 37, Henry 50-ag, Frattesi 66 / Okereke 32)
Bologna - Milan 2-4 (Ibrahimović 49-ag, Barrow 52 / Rafael Leao 16, Calabria 35, Bennacer 84, Ibrahimović 90)
Nedjelja:
Atalanta - Udinese
Fiorentina - Cagliari
Verona - Lazio
Roma - Napoli
Inter - Juventus

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije