Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kao bosi po trnju

Milan se tek u zadnjim minutama spasio od sramotnoga poraza

'AS Roma\'s forward Pablo Osvaldo celebrates after scoring against SSC Napoli during the Serie A Football match SSC Napoli against AS Roma in San Paolo Stadium in Naples on December 18, 2011.   AFP PH
'ROBERTO SALOMONE'
22.12.2012.
u 22:46

Crveno-crni gubili su u 18. kolu, na gostovanju kod Rome, 4:0 do 87. minute, a onda su s dva pogotka ipak malo ublažili poraz.

Dežurni statističari već su u 61. minuti utakmice između Rome i Milana, kad je na semaforu zasvjetlilo 4:0 za domaćina, počeli kopati po arhivama tražeći posljednji tako veliki poraz Milana. I bio je to onaj od 3. svibnja 1998., kad su crveno-crni izgubili 0:5. Pogađate... Od Rome!

Ipak, na kraju su milanisti s dva pogotka u samom finišu uspjeli doći do koliko-toliko pristojnoga poraza u 18. kolu talijanskoga prvenstva. Pogotke za Milan postigli su Pazzini s bijele točke u 87. minuti, te Krkić u 88., a prije toga Romi su veliko vodstvo izgradili Burdisso (13.), Osvaldo (23.) te Lamela (30. i 61. minuta).

Poredak: Juventus 44, Lazio 36, Fiorentina 35, Inter 35, Napoli 34, Roma 32, Milan 27...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije