Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bomba sa San Sira

Milan se rješava Zlatana Ibrahimovića da pokrije dugove!?

'AC Milan\'s Zlatan Ibrahimovic reacts during their Italian Serie A soccer match against Lecce at the San Siro stadium in Milan March 11, 2012. REUTERS/Alessandro Bianchi (ITALY - Tags: SPORT SOCCER)'
'ALESSANDRO BIANCHI'
03.07.2012.
u 21:59

Crveno-crni prošlu su godinu završili u crvenom na računu, i to čak 63,7 milijuna eura

Milan ozbiljno razmišlja riješiti se svog najboljeg igrača Zlatana Ibrahimovića! I to zbog, prenose svjetski mediji, popravljanja stanja u blagajni. Naime, nade talijanskog dopprvaka da će donekle izvući ovu godinu pale su u vodu nakon što je propao transfer Thiaga Silve u PSG za 46 milijuna eura. Prodajom brazilskog nogometaša, Milan bi anulirao dobar dio prošlogodišnjeg minusa koji je iznosio 63,7 milijuna eura.

Prodajom Ibrahimovića crveno-crni bi dobro zaradili od odštete, a skinuli bi s platne liste igrača koji godišnje prima oko 12 milijuna eura. U klubu su svjesni da Ibrahimović već ima 31 godinu i da će mu s vremenom vrijednost opadati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije