Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOMINANTNA IZVEDBA

Milan razbio 'fenjeraša' Sampdoriju s pet golova: Olivier Giroud zabio hat-trick

Napoli v AC Milan - UEFA Champions League - Quarter Final - 2nd Leg - Stadio Diego Armando Maradona
Jonathan Moscrop
Autori: Vecernji.hr, Hina
20.05.2023.
u 22:56

Raspucan je Milan bio u nastavku pa je Giroud tako kompletirao 'hat-trick', dok je pogodak dao i Španjolac Brahim Diaz koji je opet bio zapažen u Milanovoj igri. U prvom poluvremenu je upisao dvije asistencije.

Lakoćom su nogometaši Milana upisali domaću pobjedu u 36. kolu Serie A, s 5-1 je pobijeđena Sampdoria, čime je Milan prekinuo niz od tri poraza upisanih u Serie A i Ligi prvaka.

U prvom poluvremenu Milan je stvorio prednost od 3-1 nakon jednog gola Rafaela Leaa i dva Oliviera Girouda. Na drugoj strani je strijelac bio veteran, 40-godišnji Quagliarella.

Raspucan je Milan bio u nastavku pa je Giroud tako kompletirao 'hat-trick', dok je pogodak dao i Španjolac Brahim Diaz koji je opet bio zapažen u Milanovoj igri. U prvom poluvremenu je upisao dvije asistencije.

Milan je ovom pobjedom ostao u igri za treće ili četvrto mjesto, koja vode prema Ligi prvaka iduće sezone. Ima dva boda manje od Intera i bod manje od Lazija, ali te dvije momčadi tek moraju odraditi svoje dvoboje ovog kola. Hrvatski nogometaš Ante Rebić nije konkurirao za Milan u ovom susretu.

Sampdoria, posljednja momčad na ljestvici Serie A, već je od ranije budući drugoligaš i član Serie B.

U nedjelju će igrati Lecce - Spezia, Torino - Fiorentina, Napoli - Inter i Udinese - Lazio, dok će se 36. kolo zaključiti u ponedjeljak utakmicama Roma - Salernitana i Empoli - Juventus.


 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije