Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rossonerima triler

Milan prekinuo Zenitov niz od 16 utakmica bez poraza kod kuće

shaarawy
AFP/Pixsell
03.10.2012.
u 20:08

Utakmica je bila puna drame. Milan je poveo 2:0, zatim su domaći izjednačili da bi pobjednika presudio autogol Hubočana, ali i sjajne obrane Abbiatija u završnici

Jedna utakmica druge večeri drugoga kola Lige prvaka već je završena. Milan je slavio 3:2 na neugodnom gostovanju kod Zenita u St. Peterburgu i tako prekinuo niz ruske momčadi od 16 utakmica bez poraza na domaćem terenu u Europi.

Ali, Talijani su se dosta namučili kako bi srušili taj niz nepobjedivosti. Iako, početak utakmice sugerirao je nešto sasvim drugo. Milan je već u 16. minuti vodio 2:0 golovima Emanuelsona (13.) i El Shaarawyja (16.), da bi se momčad Luciana Spallettija vratila pogocima Hulka u drugoj minuti sudačke nadoknade u prvom dijelu, te Širokova u 49. minuti. Novo vodstvo Milan je izborio u 75. minuti kad je domaći igrač Hubočan zabio autogol, a to što su osvojili prva tri boda u ovoj sezoni Lige prvaka mogu zahvaliti vrataru Abbiatiju koji je sjajno branio u završnici dvoboja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije