Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Italija

Milan pokazao interes za hrvatskog reprezentativca

Hrvatska - Nikola Kalinić, Luka Modrić, Vedran Ćorluka
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/7
03.05.2017.
u 12:05

Fiorentina je svog napadača vezala odštetnom klauzulom od 50 milijuna eura, no u Milanu se nadaju kako će 'viole' pristati na odštetu od 35 milijuna eura

Talijanski nogometni velikan Milan još jedan je od klubova koji su pokazali interes za hrvatskog reprezentativca Nikolu Kalinića (29).

Vodstvo 'Rossonera' želi angažirati Kalinića kao zamjenu za Kolumbijca Carlosa Baccu koji je na izlaznim vratima San Sira.

Fiorentina je svog napadača vezala odštetnom klauzulom od 50 milijuna eura, no u Milanu se nadaju kako će viole pristati na odštetu od 35 milijuna eura.

Interes za njegove usluge pokazali su i Napoli, Borussia Dortmund, te kineski klubovi.

Kalinić je u Firenzu stigao u kolovozu 2015. iz Dnjipra i u prvoj sezoni je zabio 13 golova. Ove sezone igra još bolje i zabio je 19 golova u svim natjecanjima. U siječnju je odbio ponudu iz Kine s astronomskom godišnjom plaćom između 10 i 12 milijuna eura.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije