Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLJEĐEN NAPADAČ

Milan pobjedom došao na vrh Serie A, Rebić ostao na klupi

Serie A - AC Milan v Salernitana
Foto: DANIELE MASCOLO
1/4
04.12.2021.
u 21:00

Hrvatski branič Luka Bogdan odigrao je cijelu utakmicu za Salernitanu, a Ante Rebić zbog ozljede nije konkurirao za momčad Milana.

Nogometaši Milana pred svojim su navijačima svladali posljednjeplasiranu Salernitanu sa 2-0 (2-0) i privremeno zasjeli na vrh ljestvice talijanske Serie A.

Pitanje pobjednika odlučeno je već nakon 18 minuta igre, u kojima je domaća momčad stvorila dva pogotka prednosti. Prvi je gol za Milan u 5. minuti postigao Bjelokošćanin Franck Kessie, a u 18. minuti strijelac za 2-0 bio je Belgijac Alexis Saelemaekers.

Hrvatski branič Luka Bogdan odigrao je cijelu utakmicu za Salernitanu, a Ante Rebić zbog ozljede nije konkurirao za momčad Milana.

"Crveno-crni" su trenutno prvi sa 38 bodova, dva više, ali i s utakmicom više od Napolija koji će u subotu, od 20.45 sati, ugostiti Atalantu. Prije toga će od 18 sati na rimskom Olimpicu igraju Roma i Inter koji se nalazi na trećem mjestu sa 34 boda. Salernitana je na samom dnu sa osam bodova iz 16 nastupa.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije