Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inozemni nogomet

Milan 'petardom' u finale kupa, uvjerljiv i Atletico Madrid

Balotelli
Foto: Reuters
01.03.2016.
u 23:15

Hannover je na svom terenu izgubio od Wolfsburga sa 0:4, te je ostao prikovan za dno ljestvice.

Nogometaši Milana plasirali su se u finale talijanskog kupa nakon što su u uzvratnoj utakmici polufinala na domaćem terenu svladali trećeligaša Alessandriju sa 5-0 pogocima Jeremyja Meneza (20, 39), Alessija Romagnolija (24, 80) i Maria Balotellija (89).

Milan je slavio i u prvoj utakmici, i to sa 1-0.

U srijedu u drugom polufinalu Inter dočekuje Juventus, koji je prvu utakmicu dobio sa 3-0.

 

Madridski Atletico, koji je prije tri dana svladao Real Madrid sa 1-0, u 27. kolu španjolskog nogometnog prvenstva na svom stadionu pobijedio je Real Sociedad sa 3-0.

Atletico je poveo autogolom Diega Reyesa u  8. minuti, a u drugom poluvremenu pobjedu su zapečatili Saul Niguez (46) i Antoine Griezmann (61-pen).  

Drugoplasirani Atletico Madrid ima 61 bod, odnosno pet manje od vodeće Barcelone koja u četvrtak gostuje kod Rayo Vallecana, koji se bori za opstanak. Dan ranije trećeplasirani Real Madrid, koji ima 54 boda, ide u goste posljednjeplasiranom Levanteu.  

 

U 24. kolu njemačkog nogometnog prvenstva Hannover je na svom terenu izgubio od Wolfsburga sa 0-4, te je ostao prikovan za dno ljestvice.

U prošlom kolu Hannover je, nakon osam uzastopnih poraza, napokon upisao pobjedu, svladavši u gostima Stuttgart sa 2-1. No, već četiri dana kasnije doživjeli su težak poraz od "vukova" za koje je trostruki strijelac bio njemački reprezentativac Andre Schuerrle (36, 59, 62,), koji je ove sezone samo 12 puta bio u početnoj postavi. Konačni rezultat postavio je Julian Draxler (69).

Ingolstadt i Koln su odigrali 1-1, a istim rezultatom završio je njihov dvoboj u jesenskom dijelu prvenstva, a i tada je strijelac za Koeln bio Anthony Modeste.

>>Leicester 'kiksao' pa će navijati za Bilića, a Chelsea slavio u gostima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije