Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAČANJE ZA NAPAD

Milan nudi Huntelaara i 35 milijuna za Ibrahimovića

Zlatan Ibrahimović
AFP
27.05.2010.
u 15:10

Prema španjolskom dnevniku El Mundo Deportivu, talijanski nogometni gigant Milan poslao je Barceloni ponudu za Zlatana Ibrahimovića (28).

Odlučan da se ojača u napadu za nadolazeću sezonu Milan se već odavno dovodi u kontekst kupnje bosanskohercegovačkog napadača Wolfsburga Edina Džeke, a sada se uključio u borbu za švedskog reprezentativca iz redova Barcelone, navodi El Mundo.

Tako je navodno Milan spreman ponuditi Nizozemca Klaasa-Jana Huntelaara (26) i 35 milijuna eura.

Španjolski dnevnik objašnjava kako bi Ibrahimović mogao biti na izlaznim vratima iz kluba nakon dolaska Davida Ville iz Valencije, ali vijest treba uzeti ipak sa zadrškom jer Milan posljednjih godina nije bio previše “rastrošan”, a pored visoke odštete morao bi pokriti i njegovih 10 milijuna eura godišnjih primanja.

Ibrahimović je ugovorno vezan do 2014. godine, u Barcelonu je stigao prošlog ljeta iz Intera i u premijernoj je sezoni za katalonski klub postigao 16 golova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije