Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lakše se diše

Milan na Pazzinijev pogon preskočio ispit u Bologni

pazzini
Reuters/Pixsell
01.09.2012.
u 23:07

Bivši napadač gradskoga rivala Intera postigao je na neugodnom gostovanju hat trick za pobjedu 3:1.

Još ispada da su čelnici Milana i napravili dobar potez kad su se s gradskim rivalom Interom mijenjali \"ključ za ključ\". Odnosno, kad su u tabor crno-plavih poslali svog Antonija Cassana, a zauzvrat dobili Giampaola Pazzinija. Zašto? Zato što je taj napadač sam riješio dvoboj drugoga kola kod Bologne, kad je s tri pogotka donio pobjedu 3:1 Milanu. Prvi gol postigao je u 16. minuti iz kaznenoga udarca, da bi na isti način uzvratila Bologna preko Diamantija u 42., a onda je u nastavku ponovo bio \"Pazzini šou\". Prvo je taj napadač zabio u 77. za 2:1, a onda u 85. minuti i za 3:1 svoga kluba.

Milan nakon dva odigrana kola ima pobjedu i poraz, a Bologna dva poraza.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije