Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMA BILDU

Milan i Tottenham vode u utrci za Džeku

Edin Džeko
AFP
09.05.2010.
u 14:20

Iako je Wolfsburg ostao daleko od obrane naslova njemačkog prvaka, može se barem utješiti da drugu godinu zaredom ima najboljeg strijelca Bundeslige.

Lani je to bio Brazilac Grafite, ove sezone je to uspjelo bosansko-hercegovačkom napadaču Edinu Džeki. S 22 je pogotka na kontu nadmašio Stefana Kießlinga (21) iz Bayera i Lucasa Barriosa (19) iz dortmundske Borussije.

- Naslov najboljeg strijelca mi puno znači. To je nešto posebno - izjavio je Džeko za Bild am Sonntag.

I dok bosanski napadač slavi naslov prvog strijelca, još je uvijek neizvjesna njegova budućnost. Poznato je da može napustiti Wolfsburg ukoliko zainteresirani klub do kraja svibnja ponudi bankovna jamstva da će platiti 40 milijuna eura odštete. No, direktor "vukova" Dieter Hoeneß tvrdi:

- Za Džeku nemamo nijednu ponudu.

Unatoč tome, Bild piše kako u utrci za Džekom vode Milan i Tottenham. I dok je Milanovo zanimanje poznato već godinu dana, iznenađenje je što je rame uz rame s talijanskim velikanom sada stavljen i Tottenham. Londonski se klub, očito, nakon plasmana u Ligu prvaka odlučio pojačati. Harry Redknapp želi osvježiti momčad u napadu, posebno kad se uzme u obzir da su ostanci Romana Pavljučenka i Robbiea Keanea sve samo ne sigurni.

Zato i ne čude brojne medijske špekulacije o eventualnim prinovama na White Hart Laneu. News of the World je, podsjetimo, donio informaciju da se Spursi zanimaju za Realovu legendu Raula, a čini se da je Redknapp bacio oko i na Džeku.

Komentara 1

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
16:08 09.05.2010.

Spursima treba vrhunski napadac ako zele nesto vise napraviti sljedece sezone. Obrana i sredina je solidna i imaju veliki izbor dobrih igraca ali Defoe, Crouch, Pavluchenko nisu dovoljno dobri. Da su ovu sezonu imali nekog Olica ili Dzeku ... borilii bi se za sam vrh premiershipa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije