Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zarade

Milan će samo za plaće igrača potrošiti 130 milijuna eura

berlusconi
Reuters
08.09.2010.
u 12:12

Dovođenje Zlatana Ibrahimovića i Robinha tijekom nedavno završenoga prijelaznog roka izbacilo je Milan na prvo mjesto klubova po novcu koji će morati izdvajati za plaće svojih nogometaša.

Klub Silvija Berlusconija tako će izdvojiti 130 milijuna eura samo za plaće.

Desetak milijuna eura manje potrošit će na plaće Inter koji u ovom prijelaznom roku nije doveo skupa pojačanja, a na trećem je mjestu Juventus iako se oslobodio plaća inače skupih Trezequeta i Diega.

Troškovi za igrače dodatno se penju jer ovdje je riječ samo o plaćama igrača, u te iznose nisu uračunani razni bonusi za nastupe, plasmane i trofeje.

Komentara 1

Avatar Castro
Castro
12:59 08.09.2010.

Tocno toliko nam treba da napravimo novi stadion u Zagrebu i uljepsamo onaj u Splitu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije