Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razočarani navijači

Milan će navijačima vratiti novac za sezonske ulaznice

'19.11.2011, Stadion Artemio Franchi, Florenz, ITA, Serie A, AC Florenz vs AC Mailand, 12. Spieltag, im Bild Zlatan Ibrahimovic Milan // during the football match of Italian \'Serie A\' league, 12th r
'nph / EXPA'
22.07.2012.
u 20:24

Nakon što su crveno-crni prodali dvojicu najboljih nogometaša Zlatana Ibrahimovića i Thiaga Silvu PSG-u, navijači su tražili povrat novca, no u klubu za to nisu htjeli ni čuti.

U talijanskom prvoligašu Milanu pristali su isplatiti novac nezadovoljnim i razočaranim navijačima koji su kupili sezonske ulaznice. Nakon što su crveno-crni prodali dvojicu najboljih nogometaša Zlatana Ibrahimovića i Thiaga Silvu PSG-u, rasla je ljutnja navijača. Tražili su povrat novca, no u klubu za to nisu htjeli ni čuti.

Navijači su se udružili te najavili sudsku tužbu protiv kluba da im vrati novac. U propagandnim su materijalima kao članovi momčadi za iduću sezonu navedeni Ibrahimović i Thiago što je neoboriv dokaz zbog kojeg u Milanu moraju popustiti. Dopredsjednik Adriano Galliani potvrdio je da će onima koji to zatraže novac za sezonske ulaznice biti vraćen.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije