Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši predsjednik saveza

Mikša: Vodstvo HNS-a treba kolektivno otići

'sport.....cardiff....16.04.2007. cardiff - odluka o kandidaturi eura hrvatska madjarska 2012/ boban, miksa, markovic, vrdoljak foto: marko lukunic'
'lukunic marko'
17.12.2011.
u 08:16

Bivši glavni tajnik Hrvatskoga nogometnog saveza Josip Čop upozoravao je na neregularnosti naše lige i u 90-im godinama. Predsjednik saveza tada je bio Branko Mikša

– Grešaka i problema uvijek je bilo, no u to vrijeme nije bilo korupcije, nije bilo plaćanja sudaca – kaže Mikša.

Kako gledate na ovu posljednju aferu oko sudaca, privođenja Željka Širića i Stjepana Djedovića.

– Potrebne su drastične mjere za pojedince i klubove. Kazneni progon za one koji su u tome sudjelovali, a klubove koji su u tome sudjelovali treba drastično disciplinski kazniti – ocijenio je bivši predsjednik nogometnog nam saveza.

Očito je krivnja i HNS-u koji nije napravio ništa da spriječi kupovanje sudaca iako je javna tajna bila da kroje rezultate utakmica?

–  Trebaju izbaciti klubove iz lige, sve koji su sudjelovali u namještanju utakmicu, već i po presudama za aferu Offside. A onda bi bio red da svi skupa odu. Da se sve u savezu počne iznova slagati jer ovako dalje jednostavno ne može – kazao je Branko Mikša o stanju u hrvatskom nogometu.

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

Ključne riječi

Komentara 16

OB
-obrisani-
08:53 17.12.2011.

Mikša: Vodstvo HNS-a treba kolektivno na Thompsonov koncert otići i jasno izjaviti onu podršku za nevine viteze robijaše u haagu kao što se za balkanske domoljubne priliči..

OB
-obrisani-
08:56 17.12.2011.

Koliko vidim zamjera vodstvu HNSa \"sto nije napravio nista da sprijeci kupovanje sudaca...\" Aaaa vjerojatno se ti kupovni dogovori i ugovori odvijali tako javno pa su Markovic i Srebric sve znali i to cak sta vise u ono sto njegovogovo doba nije bilo.Inace tvrdim da je u njegovom vremenu tih kupnji sudaca bilo i vise nego sada.

OB
-obrisani-
08:40 17.12.2011.

Nakon tjedan dana iskocio i Miksa iz zabokrecine.... Do sad se nije javlja... btw... 90-ih nije bilo namjestanja,kome ovaj soli,bilo je i u bivsoj jugi,,a ne da nije bilo 90-ih....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije