Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boksačka legenda

Mike Tyson izjavom o Đokoviću ponovno pokrenuo veliku raspravu!

Novak Djokovic vs Nick Kyrgios
Foto: Marc Aspland/The Times/NEWS SYND
1/6
19.10.2022.
u 10:03

- Nadal je odličan igrač, ali nije ga lijepo za gledati. Nije elegantan kao Federer, rekao je Mike Tyson

Rafael Nadal trenutačno ima 22 Grand slam naslova, najviše od svih, pa ga mnogi smatraju i najboljim tenisačem svih vremena. No među njima nije legendarni Mike Tyson, bivši boksački prvak svijeta koji voli pratiti tenis. Iron Mike već je u nekoliko navrata govorio o tome kako se najviše divi Novaku Đokoviću te da je on za njega najbolji tenisač u povijesti.

- Ako je u dobrom stanju, onda ga je baš lijepo za gledati. On je moj favorit, način na koji se vraćao nakon ozljeda i pobjeđivao igrače poput Nadala i Federera je jednostavno nevjerojatan, kazao je Tyson.

U teniskom svijetu već godinama se priča o tome tko je od slavnog trojca Nadal - Federer - Đoković najbolji, teorija ima mnogo, svaki od njih ima svoje adute, ali ako njih pitate, odgovor je da su svi podjednako dobri.

- Nas trojica godinama dijelimo sjajnu priču međusobnih ogleda u važnim mečevima. Zbog toga je ovo posebno i nosi više emocija. Uvijek se govori o tome tko će imati više Grand Slam naslova i tko je najbolji u povijesti. Iz moje perspektive to nije toliko važno. Ostvarili smo svoje snove, svi smo ispisali povijest ovog sporta ostvarivši nikad viđene uspjehe. Razina naših uspjeha je vrlo slična. Nema tu puno razlike i zato to nije važno, rekao je Nadal.

Tyson, bez obzira na to, Nadala ne vidi na toj razini.

- Nadal je odličan igrač, ali nije ga lijepo za gledati. Nije elegantan kao Federer. On je svuda po terenu, puno trči, ali za mene jednostavno nije ta razina, govori Tyson.

Osim Đokovića pohvalio je i Federera.

- Kod Đokovića mi se sviđa i osobnost, a veliki sam fan Rogera Federera. Kad je bio na vrhuncu, njegov tenis bila je čista umjetnost. zaključio je Tyson te svojim izjavama ponovno pokrenuo veliku raspravu teniskih fanova o tome tko je najbolji. 

>> Policija trpa u maricu navijače Hajduka

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije