Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skijanje

Mikaela Shiffrin osigurala naslov ukupne pobjednice Svjetskog kupa

Mikaela Shiffrin - Snježna kraljica 2019.
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/5
02.03.2019.
u 12:31

Amerikanka je do trećeg uzastopnog velikog Kristalnog globusa došla nakon što je u subotu otkazan super-G u ruskom Rosa Hutoru

Američka skijašica Mikaela Shiffrin osigurala je naslov ukupne pobjednice Svjetskog kupa sedam utrka prije kraja sezone, potvrdio je FIS. 

Shiffrin je do trećeg uzastopnog velikog Kristalnog globusa došla nakon što je u subotu otkazan super-G u ruskom Rosa Hutoru.

Mikaela Shiffrin - Snježna kraljica 2019.
1/5

Amerikanka ima 719 bodova prednosti ispred Slovakinje Petra Vlhove, a FIS je objavio da će dokraja biti najviše sedam utrka, pa je Slovakinja ni teoretski ne može više stići.

U nedjelju bi se trebao voziti super-G u Rosa Hutoru, ako to uvjeti dopuste, potom su sljedeći tjedan na rasporedu veleslalom i slalom u češkom Spindleruv Mlynu, da bi sve završilo finalom Svjetskog kupa u Soldeu. 

Komentara 3

ZA
zagi101
13:26 02.03.2019.

koga to briga

ZA
zagi101
13:26 02.03.2019.

koga to briga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije