Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJETSKI KUP

Mikaela Shiffrin iznenadila pobjedom u spustu, Goggia do malog Kristalnog globusa

Reuters
16.03.2022.
u 16:05

Zahvaljujući ovoj pobjedi Shiffrin je povećala prednost u ukupnom poretku ispred slovačke skijašice Petre Vlhove.

Amerikanka Mikaela Shiffrin priredila je u srijedu na završnici Svjetskog skijaškog kupa u Courchevalu iznenađenje pobijedivši u zadnjem spustu sezone, dok je Talijanka Sofia Goggia osvojila mali Kristalni globus u toj disciplini.

Zahvaljujući ovoj pobjedi Shiffrin je povećala prednost u ukupnom poretku ispred slovačke skijašice Petre Vlhove. Amerikanka sada ima 156 prednosti u ukupnom poretku ispred Vlhove koja je danas, tri utrke prije kraja sezone, bila 16.

Do svoje 74. pobjede u Svjetskom kupu, Shiffrin je stigla s vremenom 1:20.00, a drugo mjesto su podijelile Austrijanka Christine Scheyer i Švicarka Johanna Hälen sa deset stotinki sporijim vremenom (1:27.10). 

Goggia je danas bila 12. (1:27.68) i osvojila je mali Kristalni globus u spustu, treći put u karijeri, nakon 2018. i 2021. godine i nakon što je 23. siječnja teško pala i ozlijedila se. Na ZOI u Pekingu osvojila je srebrnu medalju u spustu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije