Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
puno pohvala
Povratak na članak

Legenda Reala svaki dan se čuje s Modrićem: On je najbolji u povijesti Balkana

- Hrvatska u finalu? Zašto ne? Hrvatska je među četiri najbolje momčadi na svijetu i večeras to može okruniti povijesnim uspjehom.

Komentari 13

DU
Deleted user
17:45 11.07.2018.

Niko ne može poreći uspijeh koji su dečki postigli na ovom SP. Što se sada svi trude počevši od predsjednice do senilnog Ćire da uzmu komad medenog kolača to je druga priča. Dečki šljakaju na travnjaku a oni se mazu slavom.

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
17:27 11.07.2018.

Upravo traju posljednje konzultacije u redakcijama pred skorašnji susret ... šta i kako informirat javnost. Dosad su to onako poskrivećki izvještavali nadajući se skorom ispadanju Hrvata no šta ako opet iznenade ne možeš se pravit da finale igra netko drugi jaoooooooooooo

VL
Avatar reference
reference
18:08 11.07.2018.

A nego koji smo kuac nego Balkan ili ti Jugoistok Europe, što smo, zapad, možda i najdulje granice su nam sa Njemackom ,Francuskom i Švicarskom jbt do kad ce se kod nas bježat da smo na balkanu jel smo južno slavenska nacija jer govorimo Hrvatski koj spada u zapadne južno slavenske jezike a svi znamo koji su to Hrvatski,srpski,crnogorski,i bošnjacki jel se svi možemo medjusobno sporazumijeti.Što sada jer smo ušli u EU i NATO nismo više na balkanu i Rumunjska i Bugarska su u EU i NATO pa i dalje su balkan i niti bježe od toga i niti se srame i oni su nam susjedi za one koji mise da nisu od tih država nas dijeli jedna država predješ vojvodinu i u Rumunjskoj si. jbt kompleksa za ne povjerovat?

VL
DU
Deleted user
17:52 11.07.2018.

Idemo Hrvati od kad sam javno dao podršku krenulo mi, eto sredio Japanca !

VL
Avatar stef99
stef99
20:20 11.07.2018.

Opet bosanske baje, bosančeros Modrići nije ni do gležnja velikanima i majstorima nogometa kao što su Prosinečki, Šuker, Đajić, Osim, ........oni su bili majstori kreatori, a mali trlica Modrići je tip igrača po sistemu "puci ga" , ili kako bi rekli vodonoša, .......... ba.

VL
IK
Ikonoklast
17:39 11.07.2018.

imamo kraljicu balkana, imamo i najboljeg igraca balkana, imamo najjaceg menedzera balkana, imamo najbolje dzipove balkana, imamo...balkana...

VL
Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
17:41 11.07.2018.

a kada ja napišem ovdje da je Dalmacija Balkan, e onda se nađete uvrijeđenima i stavljate mi minuseve hahaha

VL
WW
wwwcro
18:25 11.07.2018.

Balkan...teritorij koji su okupirali Turci prije par stotina godina...informacija za one koji nisu išli u školu ili su sjedili na ušima za vrijeme predavanja povijesti: Hrvatsku Turci nikada nisu okupirali...Hrvati su nacija koja je zaustavila i natjerala Turke na povlačenje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.