Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIO PLANOVE

Predrag Mijatović: Modrić ostaje s vatrenima, uzbuđen je zbog Eura

storyeditor/2023-06-27/PXL_140623_100756995.jpg
Luka Stanzl/PIXSELL
28.06.2023.
u 18:46

Hrvatski nogometni virtuoz uskoro će napuniti 38 godina, a na terenu i sada igra kao da je tek na početku karijere. Vitalan je, brz, agilan i mlađi igrači mogu puno toga naučiti od njega

Hrvatski kapetan Luka Modrić razveselio je mnoge nakon što je objavio da još najmanje godinu dana ostaje u madridskom Realu.

No, sada je red da razveseli i hrvatske navijače jer svi nestrpljivo iščekuju još jednu objavu, a to je da će ostati u reprezentaciji. Hrvatski nogometni virtuoz uskoro će napuniti 38 godina, a na terenu i sada igra kao da je tek na početku karijere. Vitalan je, brz, agilan i mlađi igrači mogu puno toga naučiti od njega.

VIDEO: Obišli smo Osijekovu Opus Arenu na Pampasu prije otvaranja

I hrvatski navijači i suigrači iz reprezentacije rado bi Luku gledali u dresu kockastih barem još na Euru sljedeće godine u Njemačkoj. Da će tako najvjerojatnije i biti potvrđuje i komentar legendarnog nogometaša madridskog Reala, Crnogorca Predraga Mijatovića koji je gostovao u emisiji "El Larguero" na radijskoj postaji Cardena SER:

- Luka Modrić još će ostati u hrvatskoj reprezentaciji. Jako je uzbuđen što će igrati na Euru 2024. Real mu je sada prioritet, a zatim Hrvatska i Euro - rekao je Mijatović, te dodao:

VEZANI ČLANCI:

Modrić i dalje može jako puno dati Realu. Kada razgovaram s njim, govori mi da se osjeća snažno i da ga nije strah baš nikoga. Sigurno će i iduće sezone biti u Realovoj prvoj momčadi. I dalje je željan pobjeda i trofeja - zaključio je Mijatović.

No, valja pričekati i službenu Modrićevu potvrdu, a onda mirno može početi operacija Euro 2024.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije