Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sveučilišne igre

Španja: Povezivanje sporta i obrazovanja je krucijalno za razvoj hrvatskog društva

Sveučilišne igre
17.06.2015.
u 14:20

Potpisivanjem sponzorskog ugovora, COTRUGLI Business School (CBS) postaje ekskluzivni Business Education Partner u pripremi i provedbi projekta ESI 2016.

Prošlog tjedna, u Zagrebu, u prostorijama Udruge Europske sveučilišne igre Zagreb-Rijeka 2016. okupio se niz poznatih aktivnih i bivših sportaša olimpijaca, kako bi još jednom istaknuli važnost studentskog sporta te ulaganja u obrazovanje.

Ovom je prigodom potpisan i sponzorski ugovor između predstavnika organizatora ESI2016 i COTRUGLI Business School. Potpisivanjem sponzorskog ugovora, COTRUGLI Business School (CBS) postaje ekskluzivni Business Education Partner u pripremi i provedbi projekta ESI 2016.

Stručnim znanjem, CBS će doprinijeti organizacijskom razvoju ESI 2016, pružiti potporu pri stvaranju i upravljanju poslovnim procesima, doprinijeti učinkovitosti i djelotvornosti organizacije te provoditi kontinuirano stručno osposobljavanje zaposlenika Ureda ESI 2016.

Marko Žunić, glavni tajnik ESI 2016 istaknuo je:

- Europske sveučilišne igre 2016 su najmasovniji sportski događaj u povijesti Hrvatske, ali i u Europi sljedeće godine. COTRUGLI Business School je vodeća poslovna škola u regiji. Suradnja između ESI 2016 i CBS, kao dviju organizacija koje teže izvrsnosti u svakom pogledu omogućit će ostvarivanje zajedničkih ciljeva i doprinijeti kvaliteti organizacije Igara.

Potpisivanju ugovora također su prisustvovali Mihovil Španja, višestruki osvajač odličja na europskim i svjetskim prvenstvima te Paraolimpijskim igarama, koordinator za poslovni razvoj, COTRUGLI Business School i Haris Pavletić, dopredsjednik udruge ESI 2016.

- Prije svega ponosan sam da sam dio CBS tima. Kao bivši profesionalni sportaš, povezivanje sporta i obrazovanja mi se čini krucijalnim za razvoj kompletnog hrvatskog društva, ne isključivo u samoj sinergiji sporta i obrazovanja, već i u slanju poruke kako se do kvalitetnog obrazovanja i do sportskih rezultata dolazi na isti način, a to je posvećenost, odgovornost i težak rad - naglasio je Mihovil Španja.

Povezivanje sporta i obrazovanja aktivno su podržavali i poznati hrvatski sportaši poput Marija Možnika, Nike Fleiss, Sandre Paović, Gordana Kožulja te Danire Bilić, koji su svojom nazočnošću podržali i ovaj segment razvoja projekta organizacije i održavanja Europskih sveučilišnih igara Zagreb-Rijeka2016.

- Biti domaćinom Igara 2016. je velika čast, ali i velika odgovornost. Hrvatska je oduvijek bila poznata kao vrstan organizator, a kako bi očekivanja opravdali i ovaj puta, želimo našim kadrovima osigurati najbolju moguću stručnu potporu. Cotrugli Business School svojim stručnim znanjem osigurava upravo to - kontinuiranu edukaciju naših zaposlenika i partnera." – zaključio je dopredsjednik ESI 2016, Haris Pavletić.

>>Sveučilišne igre neće opterećivati državni proračun, svi znamo kakva je gospodarska situacija

Foto: Alcatel

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije