Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srbija u čudu

Mihajlović za prijateljsku s Irakom zove dvojicu 16-godišnjaka!

'Serbia\'s manager Sinisa Mihajlovic reacts during a FIFA 2014 World Cup, group A, qualifying football match between Serbia and Scotland at Hampden Park, in Glasgow, Scotland, on September 8, 2012.  A
'GRAHAM STUART'
27.11.2012.
u 12:02

Izbornik srbijanske nogometne reprezentacije prijateljski će susret u Dohi iskoristiti za provjeru igrača iz domaće lige

Srbijanska nogometna javnost ostavljena je da se češka po glavi u čudu nakon što je izbornik Siniša Mihajlović najavio da će za prijateljski dvoboj s Irakom u Dohi pozvati dvojicu 16-godišnjaka iz Partizana!

– Zvat ću samo igrače iz domaćeg prvenstva. Iz Partizana planiram zvati Nemanju Radonjića i Andriju Živkovića, koji su rođeni 1996. godine, i još dvojicu igrača toga godišta. Ipak, to je samo za ovo okupljanje, nisu još spremni za A-reprezentaciju – rekao je Mihajlović, prenosi Blic.

Mihajlović za dvoboj s Hrvatskom u ožujku, u nastavku kvalifikacija za SP 2014., želi imati što je moguće više opcija pa će uskoro poziv dobiti i Nikola Đurđić, napadač švedskog Helsingborga.

– Sve koje sam dosad zvao planiram još jednom vidjeti u veljači. Od novih imena tu će biti samo Nikola Đurđić, ostalo je već poznato – zaključuje srbijanski izbornik.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije