Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEDIJI GA ignorirali

Mihajlović progovorio: Poraz od Hrvatske najteži mi je u životu

siniša mihajlović
Marko Lukunić/PIXSELL
25.03.2013.
u 14:01

– Kao što je meni uspjeh u Zagrebu 1999. godine bio najdraži u karijeri, tako je ovaj poraz najteži igračima, ali i meni u igračkoj i trenerskoj karijeri – rekao je Mihajlović

Izbornik srpskih nogometaša Siniša Mihajlović konačno je izašao pred novinare i to na obaveznoj presici dan uoči utakmice protiv Škotske u Novom Sadu. Nakon što je predstavnike medija prva dva dana po povratku iz Hrvatske ignorirao, sad je i on dobio "porciju".

Dobio je tek dva pitanja, a ostatak presice mediji su se bavili samo Branislavom Ivanovićem.

Mihajlović je bez obzira na nedostatak interesa bio rječit. Za uvod se osvrnuo na poraz u Maksimiru...

– Bez obzira na sve što se pojavljivalo u medijima prethodnih dana, vjerujte da je nama puno više žao zbog poraza u Zagrebu nego vama. Vi ćete za desetak dana zaboraviti tu utakmicu, a mi ćemo je nositi cijeli život. Kao što je meni uspjeh u Zagrebu 1999. godine bio najdraži u karijeri, tako je ovaj poraz najteži igračima, ali i meni u igračkoj i trenerskoj karijeri – rekao je Mihajlović.

Optimističan je uoči susreta sa Škotskom.

– Pokazali smo da vrijedimo protiv Walesa, 60 minuta protiv Belgije i u drugom poluvremenu protiv Hrvatske. Nisu nas nadigrali, a golove su dali zbog naše dvije pogreške. Očekujem da protiv Škotske odigramo dobro, a kada mi igramo kako možemo, onda možemo pobijediti svakog protivnika.

Nakon poraza od Hrvatske spomenulo se kako bi srpski navijači mogli bojkotirati preostale utakmice, da će ih jako mali broj doći na Škotsku s obzirom na to da su im šanse za plasman na SP nikakve.

– Nadam se da će publika doći u što većem broju da podrži ovu mladu momčad da ostvari rezultat. Međutim, čak iako ne bude tako, igramo za Srbiju, znamo što je naš cilj i učinit ćemo sve da zabilježimo pobjedu – zaključio je Mihajlović.

>> FSS se predomislio: Mihalović ipak odlazi s klupe Srbije

Komentara 15

TR
tramontana
17:01 25.03.2013.

25.03.2013. u 16:11h carpediem je napisao/la: ------------------------- Sada je meni jasno kako su kod nas KUKUrikavci dobili ime i zašto je narod "očerupan".

DU
Deleted user
14:12 25.03.2013.

Naravno ne navijam za Srbiju ali ako mi ih dobijemo u Beogradu i oni dobiju Belgiju u Briselu onda su srbi OK. :-)

Avatar EU afrodita
EU afrodita
18:38 25.03.2013.

Siniša je bio super igrač, ali kao trener je....sačuvaj me bože.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije