Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA LJAJIĆA

Mihajlović odabrao kandidate za Hrvatsku, Matić na popisu

siniša mihajlović
Marko Lukunić/PIXSELL
01.09.2013.
u 13:37

Mihajlović i dalje ne računa na Adema Ljajića koji je prije par dana pojačao Romu

Srpski izbornik Siniša Mihajlović objavio je popis igrača koji će konkurirati za utakmicu protiv Hrvatske na Marakani. Kako se i očekivalo, pozvao je i zvijezdu Benfice Nemanju Matića koji će biti ukonkurenciji za prvu momčad. Mihajlović Matića nije pozivao zbog međusobnih nesuglasica iako se radi o iznimno kvalitetnom igraču koji je ovoga ljeta bio na meti mnogih europskih ligaša. I dok se Matić našao na popisu Mihajlović i dalje ne računa na Adema Ljajića koji je prije par dana
pojačao Romu.

Na Mihajlovićevu popisu nalaze se:

Vratari: Vladimir Stojković, Damir Kahriman, Branimir Aleksić.

Braniči: Antonio Rukavina, Branislav Ivanović, Neven Subotić, Milan Biševac, Aleksandar Kolarov, Nenad Tomović, Matija Nastasić, Nikola Maksimović.

Vezni red: Ivan Radovanović, Ljubomir Fejsa, Luka Milivojević, Radosav Petrović, Nenad Krstičić, Nemanja Matić i Dušan Basta.

Napadači: Filip Djuričić, Dušan Tadić, Lazar Marković, Zoran Tošić, Miralem Sulejmani, Aleksandar Mitrović i Filip Djordjević.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije