Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANTE MIŠE

'Mihajlović nije reagirao kada sam ga vukao za kosu. Roditelji nisu htjeli da ide u Hajduk'

Podcast Inkubator
04.03.2023.
u 13:59

Legenda Hajduka pričao je o ranoj mladosti i počecima karijere, pokojnom sprskom asu i mnogm drugim stvarima

Bivši nogometaš Hajduka i hrvatske reprezentacije Ante Miše gostovao je u Podcast Inkubatoru i razgovarao o brojnim temama. Naravno, dotaknuo se i događaja u bivšoj ligi Jugoslavije, osvajanju posljednjeg kupa i odnosu s pokojnim Sinišom Mihajlovićem. Miše je karijeru započeo u NK Borovo, zatim je otišao u Hajduk i okušao se u nizozemskom Vitteseu. 

- Ja sam, ajmo reći, prvi koji je otišao iz NK Borova u Hajduk. Siniša Mihajlović bio je dvije godine mlađi, bili smo jako dobri prijatelji i igrali smo sve moguće sportove za školu. Tada je Siniša bio u nekim pregovorima s Hajdukom, međutim, majka i otac su htjeli da ide u Vojvodinu jer je to bliže kući. Odlučio se na kraju za Vojvodinu i pogodio, bio je top igrač - rekao je Miše. 

- Kada je Hajduk osvojio zadnji jugoslovenski kup, Mihajlović je imao veliki respekt prema meni, zato nije reagirao kad sam ga povukao za kosu. Dogodilo se to u sekundi, da mu je netko drugi to napravio, bilo bi svega jer je bio 'lud' tu utakmicu. Zadnji put sam ga vidio gol na utakmici poslije finala kupa. Bili smo uvjereni da ćemo dobiti Zvezdu i osvojiti trofej, mi smo tu utakmicu dominirali i trebali smo zabiti tri-četiri pogotka. Trener Skoblar nas je pripremio kao da igramo finale Lige prvaka. 

- Mi smo bili djeca od 23 godine, vraćali smo se vojnim avionom, čekao nas je doček u Splitu. Nisam osjetio nikakve probleme kad smo slavili trofej u Beograd. Dočekali su nas na stadionu, to je bila 'fešta' do ujutro. Druženja sa Sinišom? Živjeli smo dosta blizu, družili smo se. Ja sam vrlo rano otišao, bili smo generacijski dosta različiti - ispričao je bivši izbornik Turkmenistana

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije