Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRED VELIKIM ISPITOM

Mihajlović glumi frajera, na kraju bi mogao ispasti pozer

'21.03.2013., Zagreb - Avion s igracima i strucnim stozerom srbijanske nogometne reprezentacije sletio u Zracnu luku Zagreb. Izbornik Sinisa Mihajlovic.  Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
'Igor Kralj/PIXSELL'
22.03.2013.
u 13:13

Igračima zabranjuje internet, čokoladu, seks, sastav će otkriti tek prije istrčavanja u Maksimiru, vozač ga vozi i na – toalet

Miha \"fura\" frajerski stil, život na visokoj nozi i – prgavu crtu. Susjedi će reći da glumi \"mangupa\". Bio je takav kao igrač, sada je podigao uloge. Crtica koja to opisuje je jučerašnja s Plesa:

– Izborniče, može kratka izjava – pitao ga je neki kolega.

– Ne može! – uzvratio je Siniša Mihajlović, izbornik Srbije.

– Hvala vam... – bio je pristojan hrvatski novinar.

Trčao ispred kamera

– Molim, može i drugi put – odbrusio je cereći se Siniša.

Pravio se frajer i pred nama novinarima kad smo u kampu orlova početkom tjedna čekali okupljanje Srbije. Vraćao se u nekoliko navrata, jednom je zaboravio kapu, drugi put ključeve... Trčao od fotoaparata do kamera. Želio je biti primijećen, ispasti \"dasa\". Vozač mu je uvijek na raspolaganju, a ispod glasa se može čuti kako ga vozi i na – toalet. Radi što hoće, bira igrače po znanju solfeggia, zabranjuje im internet i čokoladu, čak i seks! Vlada čvrstom rukom. Čak svojim reprezentativcima neće reći ni tko će igrati do trenutka prije istrčavanja u Maksimiru. On je \"baja\", a ostali prolaznici. No nisu...

– Miljanić i Mihajlović najzahtjevniji su izbornici s kojima sam radio, a ekonom sam Jugoslavije još od 1974. godine i SP-a u Njemačkoj! Nisam u međuvremenu propustio ni jedno natjecanje, a ne znam ni sam s koliko izbornika sam radio. Inače, Ivica Osim bio mi je najdraži – kaže nam svevremenski ekonom reprezentacije Stanko Nikolić Lala.

I dok je srpski Forrest Gump po Pazovi trčao, u Zagrebu je ipak mirno šetao po predvorju hotela, nije kao 1999. poput Dejana Savićevića izlazio ispred Sheratona i razmjenjivao \"u ta usta škrbava\" s domaćim navijačima.

Utakmica karijere

Umjesto slušalica iz Pazove, sada s uha nije skidao mobitel. Izbjegavao je komunikaciju. Pozivi su se nizali, a on je samo slušao. I smijao se. Podrška je stizala sa svih strana, sumnjamo da je zvao vicomat. Pred njim je bila utakmica karijere. Upravo ona zbog koje je preuzeo orlove.

– Jedan od ključnih razloga zašto sam preuzeo Srbiju utakmica je s Hrvatskom! – kaže Mihajlović.

Ispao je tada hrabar.

Stigao je trenutak istine, večeras ćemo vidjeti je li zaista frajer ili tek dobar pozer...

>> Sve o utakmici Hrvatska - Srbija čitajte u našem specijalu!

Komentara 1

Avatar morski covik 1
morski covik 1
16:46 22.03.2013.

Lik mi ide na jetra i volio bi da pojede kopačku danas od muke. Nije ni onaj naš bolji... Ali je veći frajer.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije