Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIK HERRERA:

Nismo znali koga kontaktirati da pozovemo Chicharita u reprezentaciju

Javier Hernandez
Reuters/PIXSELL
24.06.2015.
u 08:28

'Volio bih da je Javier Hernandez bio s nama.'

Meksički izbornik Miguel Herrera ipak nije negativno nastrojen prema Javieru Hernandezu Chicharitu, a nije ga na Copa Americu pozvao ciljano, zbog čega sad malo žali.

- Nismo znali koga treba kontaktirati kako bi pitali Chicharita za nastup za Copa Americi. Bili bismo sretni da smo ga imali, ali ne postoji 'što bi bilo kad bi bilo' - rekao je Herrera.

Ukoliko se nekome čini ovo objašnjenje čudno, nije. Svjesno je izostavio Guardada, Chicharita i Velu jer u srpnju Meksiko igra puno mu bitniji Gold Cup, pa nije htio umarati zvijezde nakon teške sezone.

Meksiko nije pobijedio ni u jednoj utakmici u Čileu remiziravši s Bolivijom i domaćinom te na kraju izgubivši od Ekvadora.

>> Chicharito zabio gol, ma ne, golčinu na Gold Cupu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije