Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE MOŽE IZDRŽATI

Migliore: Želim iz Dinama unatoč mogućim posljedicama

'11.07.2013., Zagreb - Pablo Migliore, golman GNK Dinama.  Photo: Marko Lukunic/PIXSELL'
Marko Lukunic/PIXSELL
24.07.2013.
u 09:32

Argentinac kao razloge navodi da mu nedostaju otac, Argentina i da želi u svoj bivši klub San Lorenzo

Trener Dinama Kruno Jurčić više nema dvojbi i može u potragu za novim vratarom – Pablo Migliore potvrdio je da želi napustiti Hrvatsku!

Podsjetimo, argentinski vratar u ponedjeljak se ''zakačio'' s Jurčićem na treningu jer je ponovno doveo svoga sina. Nakon što je zamoljen da ga odvede, to je napravio i više se nije vratio.

''El Loco'' je tada odlučio da je taj potez definitivan, a ni u Dinamu ga ne misle moliti da se vrati.

– Svaki dan mi je sve teže i teže iako mi je došla supruga i sinovi. Mnogo mi nedostaje otac koji je lošeg zdravlja i čini mi se da je tako daleko od mene. Znam da bi moglo biti pravnih posljedica zbog ovoga, no odluku sam donio – rekao je Migliore za argentinski TyC Sports.

Migliore je bio kontroverzan i prije nego što je došao u Zagreb. Proveo je nekoliko mjeseci u zatvoru zbog navodnog sudjelovanja u prikrivanju ubojstva pa se njegov dolazak ovdje tumačio i kao bijeg od daljnjeg procesuiranja u domovini. Istraga oko ubojstva koje je počinio njegov prijatelj još traje i moguće su daljnje kaznene sankcije prema vrataru.

– Mislili smo da je nakon svega bolje da odemo iz Argentine i bili smo sretni kad smo pronašli klub u kojem ću nastaviti karijeru. Tata mi je rekao da ostanem u Zagrebu, no u mislima nikad nisam napustio Argentinu. Imam troje krasne djece i otac je htio da mislim na njih. No, ja sam osoba koja želi biti sa svojim bližnjima. Ne znam je li ovo dobra odluka, vrijeme će pokazati.

Migliore se nada da će opet dobiti angažman u San Lorenzu.

– To su bile četiri najbolje godine moje karijere. Volim ljude u San Lorenzu, a i oni vole mene – zaključio je ''El Loco''.

>> Zamjena za Migliorea: Dinamo krenuo po Darija Krešića

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije