Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Postaje li bivši?

Migliore naljutio Jurčića i samoinicijativno otišao s treninga!

Migliore
Goran Stanzl/PIXSELL
23.07.2013.
u 12:53

Migliore je rekao da nema problema, otišao s njim, a na trening se više nije vratio! Ovakav postupak iznenadio je sve u klubu, a hoće li ga Jurčić kazniti još se ne zna.

Nesvakidašnji događaj dogodio se na jučerašnjem treningu Dinama. U glavnoj ulozi bio je ''El loco'' Pablo Migliore, argentinski vratar koji je ovog ljeta stigao u Maksimir. On je, naime, na trening doveo sina, što je proteklih dana učinio već nekoliko puta. Trener Jurčić tolerirao mu je to sve do pred važnu utakmicu, a jučer ga je zamolio da odvede sina jer mu nije mjesto na treningu, a posebno ne u svlačionici.

Migliore je rekao da nema problema, otišao s njim, a na trening se više nije vratio! Ovakav postupak iznenadio je sve u klubu, a hoće li ga Jurčić kazniti još se ne zna. U ovom trenutku izgledno je da večeras neće braniti. Tako bi Oliver Zelenika trebao dobiti priliku za debi.

 

>>Može li i Fola nastradati kao Tofta i Zalaegerszeg

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije