Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miesha Tate:

Brine me Rondino mentalno stanje, svi se pitamo hoće li se ikad više boriti

Ronda Rousey
Foto: Youtube/Screenshot
1/11
30.03.2016.
u 10:09

“Puna sam vjere u sebe i ono što govorim. Pričala sam cijelo vrijeme kako Ronda ima slabosti i da nije nepobjediva, a drugi su mi govorili da sam luda."

Miesha Tate još ne razmišlja tko će joj biti prva protivnica u obrani naslova prvakinje. Ona bi voljela da to bude Ronda Rousey, no nije sigurno hoće li se bivša prvakinja više ikad boriti, piše Fight Site.

Tate je trenutno prezadovoljna osoba. Pobjedom nad Holly Holm ušla je u UFC povijest te napokon postala vlasnica pojasa prvakinje najbolje svjetske promocije. I to nakon što je savladala Holly Holm, djevojku koja je detronizirala Rondu Rousey.

“Puna sam vjere u sebe i ono što govorim. Pričala sam cijelo vrijeme kako Ronda ima slabosti i da nije nepobjediva, a drugi su mi govorili da sam luda. Kad je Holly došla i otkinula joj glavu, onda sam se istima obratila i ponovila im to. Ona je samo žena, kao i mi sve ostale. Onda sam ja ugušila Holly i pokazala da u određenom danu ili trenutku svatko može svakoga pobijediti. Sad je vrijeme da ja savladam Rondu u revanšu, želim se boriti protiv nje. I to želim što prije, jer me ovaj pojas još dodatno puni samopouzdanjem”, ukratko je rekla nešto o onome što se dogodilo u posljednje dvije borbe za bantam prvakinju.

Onda se još vratila na Rondu Rousey. Spominje se kako bi joj ona mogla biti iduća protivnica, no nitko, pa tako niti Miesha, ne zna u kakvoj je Ronda zapravo stanju, a također je tu činjenica da je u porazu od Holly Holm otkriven način kako ju savladati:

“Sada je sigurno kako svi znaju njene slabosti. No, mene zanima kakav je trenutno njen mentalitet tj. kako je to djelovalo na njenu psihu i mentalno stanje. Kad sam ja doživjela svoj prvi poraz, jedino o čemu sam razmišljala je da se što prije vratim u dvoranu i postanem bolje, odnosno potrudim se da se to ne ponovi. To nije ono što je ona napravili, a čujem kako još uvijek nije u dvorani. Pronašla je druge stvari na koje se fokusirala i to me dovodi do tog pitanja koliko je ona spremna boriti se dalje.”

“Ne znam gdje je trenutno njen mentalni fokus, nakon izjava kako želi imati djecu s Travisom Browneom. Ne mogu se nikako identificirati s njom, ovo nije Ronda koju sam ja imala priliku upoznati. Mi se svi pitamo hoće li se ona uopće više ikad boriti. S druge strane, ja sam mentalno u boljem stanju nego što sam ikad bila. Sve se posložilo, imam fantastičan tim i kamp, imam pet pobjeda u nizu i jednostavno napredujem dodatno svakim danim. Fizički i mentalno nikad nisam bila spremnija.”

Miesha trenutno lagano trenira dok čeka odluku UFC-a oko njene iduće borbe, vjerojatno na UFC 200 u srpnju.

“Isto tako, ne znam tko će biti iduća protivnica, nisam još niti razgovarala s UFC-om. Prvo se mora spustiti cijela prašina te ću onda vidjeti koje su mi opcije. Rousey ili Holm bi bilo sjajno, no tu su još Nunes, Zingano i Pena. Ne želim se fokusirati niti na jednu dok ne znam tko je ona. Moram biti prvakinja koja se spremna na svakoga, bilo kad i bilo gdje. Imam metu na svojim leđima i toga sam svjesna.”

Zanimljivo razmišljanje te velikim dijelom pravilno. Uistinu će biti zanimljivo vidjeti gdje se uopće sada nalazi Ronda Rousey. U svakom slučaju, poraz nije podnijela kao prvakinje, pitanje je može li se vratiti takva.

>>Pogledajte kako je UFC borkinja Paige VanZant obarala seksepilom

Komentara 4

MT
mladen.turcic
09:22 02.04.2016.

najbolji mogući rasplet za dobru je to sta je ova dobila holms,

Avatar wopa
wopa
10:20 30.03.2016.

lude blese :)

Avatar hrkn
hrkn
15:11 31.03.2016.

najveća ti je greška što si uzela pojas. rastavit će te ronda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije