Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bliži se odlazak

Middlesbrough nudio pet milijuna eura, ali Rebić želi u Fiorentinu

'SPECIJAL MAX  02.04.2013., Split - Ante Rebic, igrac RNK Split. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
Ivo Cagalj/PIXSELL
21.08.2013.
u 12:22

Rebić je odbio Middlesbrough jer ne želi igrati u drugoj engleskoj ligi, a ima ponudu kluba iz Serie A

Ante Rebić svojim odličnim igrama za Split, kao i fantastičnim debijem za reprezentaciju oduševio je brojne skaute. Interes za njega sve je veći i teško je očekivati da će još dugo ostati u Splitu.

Talijanski mediji ovih dana su se raspisali o njemu, a posljednje informacije s Apenina govore o tome da je Rebić odbio Middlesbrough te da je sve bliže odlasku u Fiorentinu. Englezi su navodno nudili pet milijuna eura, ali Rebić nije želio igrati u drugoj engleskoj ligi. Pogotovo kada ima ponudu kluba iz Serie A.

>>Štimcu je Ante Rebić novi adut za Marakanu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije