Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sky Sports doznaje

Platini je prelomio, kandidirat će se za predsjednika Fife

UEFA President Michel Platini delivers a speech after his reelection at the 39th Ordinary UEFA Congress in Vienna March 24, 2015.   REUTERS/Leonhard Foeger
Reuters/PIXSELL
28.07.2015.
u 16:46

Francuz je, inače, ovoga tjedna u izboru ESPN-a proglašen najmoćnijim čovjekom nogometa, a u skladu s tim uskoro bi mogla doći i funkcija pa da to bude i službeno.

Jordanski princ Ali bin al-Hussein bio je jedini protukandidat Seppu Blatteru za mjesto predsjednik krovne nogometne organizacije (Fife). Blatter je uvjerljivo pobijedio, a samo nekoliko dana kasnije dao svoj mandat na raspolaganje i rekao da će se povući.

Pred Fifom su tako novi izbori koji su zakazani za 26. veljače 2016. godine, a ovoga puta kandidirati će se i  Michel Platini, čelnik Uefe. On je nedavno izjavio da mu treba dva tjedna da dobro razmisli o svemu, ali Sky Sport doznaje da je odlučio krenuti u akciju i preuzeti glavnu funkciju.

Francuz je, inače, ovoga tjedna u izboru ESPN-a proglašen najmoćnijim čovjekom nogometa, a u skladu s tim uskoro bi mogla doći i funkcija pa da to bude i službeno.

Kandidature se moraju predati do 26. listopada, a izbori su 26. veljače 2016. godine.

>>Amerikanci uvrstili Mamića među 50 najutjecajnijih osoba u nogometu

Komentara 3

Avatar KizanRizan
KizanRizan
18:30 28.07.2015.

Super, onda bi Suker mogal za predsjednika Uefe :)

DU
Deleted user
18:46 28.07.2015.

Brbić i Pavasović će se sutra žaliti. Samo da znate.

SV
sven222
17:55 28.07.2015.

jedan mafijaš ode a još veći dolazi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije