Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INDIANA BEZ ŠANSE

Miami treću godinu zaredom izborio NBA finale

Dwyane Wade
04.06.2013.
u 08:38

Ponovo je James bio najbolji strijelac s 32 koša i osam skokova. Wade je dodao 21 poen i skok više, dok je kod Indiane Hibbert ubacio 18 koševa.

Miami je drugi finalist NBA lige. Heat je u sedmoj utakmici finala Istoka u svojoj AmericanAirlines Areni svladao Indianu 99:76 i za prsten će igrati protiv San Antonija.

Aktualni prvaci pitanje su pobjednika riješili u drugoj i trećoj četvrtini. Prva je dionica završila 21:19 za goste, ali je nakon toga dominirao Heat i u posljednju četvrtinu ušao s plus 21. Miamiju je ovo treće finale zaredom.

Ponovo je James bio najbolji strijelac s 32 koša i osam skokova. Wade je dodao 21 poen i skok više, dok je kod Indiane Hibbert ubacio 18 koševa.

Finalna serija počinje u noći s četvrtka na petak po našem vremenu. Prednost domaćeg terena imat će Miami, a igra se na četiri dobivene utakmice.

Dodajmo i da se osim Miamija ovoj pobjedi raduje i boksač Floyd Mayweather Jr. On je, kako pišu američki mediji, uložio gotovo šest milijuna dolara na pobjedu Heata u sedmoj utakmici.

>> Indiana odvela aktualne prvake u sedmu utakmicu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije