Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA doigravanje

Miami i San Antonio došli do uvjerljivih pobjeda

LeBron James
Foto: Reuters (Ilustracija)
07.05.2014.
u 10:21

LeBron James ubacio je 22 koša te imao pet skokova i tri asistencije, a postao je najmlađi igrač koji je u doigravanjima zabio preko četiri tisuće koševa

Noćas su se u NBA doigravanju odigrale dvije utakmice, a Miami i San Antonio opravdali su uloge favorita i došli do uvjerljivih pobjeda.

Aktualni prvak Miami pobijedio je Brooklyn 107:86. Gosti su se donekle držali do treće četvrtine, a onda se Heat odvojio i došao do lagane pobjede. Zanimljivo, tijekom prvog dijela sezone Miami je upravo od Netsa izgubio sve četiri utakmice, a to je naplatio u najvažnijem trenutku.

LeBron James ubacio je 22 koša te imao pet skokova i tri asistencije, a postao je najmlađi igrač koji je u doigravanjima zabio preko četiri tisuće koševa. Miami je tako i dalje neporažen u ovogodišnjem doigravanju, a sljedeću utakmicu opet igra na domaćem parketu.

A San Antonio je pobijedio Portland 116:92, a utakmica je bila riješena već do poluvremena. Spursi su na predah otišli s 26 koševa prednosti i to su održavali do kraja susreta. Tony Parker postigao je 33 koša i zabilježio deset asistencija, dok je kod gostiju najefikasniji bio LaMarcus Aldridge s 32 poena i 14 skokova.

NBA doigravanje, polufinale konferencija, 1. utakmice:

Istočna konferencija

Miami – Brooklyn 107:86 (James 22k, 5s, 3a, Allen 19k, 4s, 3a / Williams 17k, 3a)

Miami vodi 1:0 u seriji

Zapadna konferencija

San Antonio – Portland 116:92 (Parker 33k, 9a, Belinelli 19k / Aldridge 32k, 14s)

San Antonio vodi 1:0 u seriji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije