Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Golijada

Mi-Mi zabili 11 golova od 15 u svoja dva susreta

'Inter Milan\'s Argentine forward Milito celebrates after scoring his fourth goal during the Serie A football match between Inter Milan and Palermo at the San Siro Stadium in Milan on February 1, 2012
'GIUSEPPE CACACE'
02.02.2012.
u 22:07

Na otvaranju sezone 11. rujna 2011. slavio je Palermo sa 4:3, a Mi-Mi (Milito i Miccoli) zabili su svaki po dva pogotka

Sreća da su suci i vodstvo talijanske lige odlučili dopustiti da se utakmica na San Siru između Intera i Palerma odigra iako je padao gust snijeg, a teren bio prekriven njime. Čovjek bi očekivao utakmicu bez puno prilika i pogodaka i – prevario bi se.

Bila je to luda utakmica u kojoj se okretao rezultat, da bi na kraju završilo 4:4. U velikom dvoboju strijelaca slavio je Diego Milito koji je zabio sva četiri gola za Inter, no zadovoljniji je na kraju s tri pogotka bio kapetan Palerma Fabrizio Miccoli, koji je triput bio strijelac jer je Palermo odnio veliki bod.

Za jedan od tih pogodaka asistirao mu je naš Igor Budan. No, taj 32-godišnjak je čudesan igrač, visok 168 centimetara, s prilično izraženim trbuščićem, zabija na sve načine te je ipak malo zasjenio Milita čija četiri gola valja poštovati.

Jer, nitko u Serie A još od Cristiana Lucarellija, koji je Parmi u dresu Livorna zabio četiri gola (i izgubio 6:4), nije četiri puta bio strijelac. Zadnji igrač koji je za Inter zabio četiri pogotka u jednoj utakmici bio je Christian Vieri 1. prosinca 2002. I 2005. se zadnji put dogodilo da su na svakoj strani igrači zabijali hat-trick.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije