Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cibona reagirala

'Mi krivi? Pa Novosel priča obične gluposti...'

KK Cibona
Slavko Midžor/Pixsell
13.02.2013.
u 20:59

- Kako mi možemo odgovarati ili biti krivi za postupak njihova igrača koji se s parketa zatrčao na četvrti red tribina? - pita se Cibonin direktor.

U košarkaškom klubu Cibona nisu imali potrebe komentirati kazne HKS-a Cedeviti i Marku Tomasu. No, izjava Krešimira Novosela, poslovnog direktora Cedevite, o tome da je organizacija utakmice bila loša te da je zakazala redarska služba u slučaju nasrtaja Marka Tomasa na jednog od gledatelja, potaknula je Zdenka Antunovića, direktora Cibone, da podigne malo ton.

– To što Novosel priča čista je glupost. Kako mi možemo odgovarati ili biti krivi za postupak njihova igrača koji se s parketa zatrčao na četvrti red tribina. Zar bi redari morali čuvati svakog igrača da ne utrči na tribine? To je suludo. I kako je to redar trebao spriječiti Tomasa koji se zaletio s jednog kraja igrališta na drugi? Pa tko bi to očekivao? Redarska služba dobro je obavila posao. Čak je angažiran veći broj ljudi nego što je uobičajeno. No, dobro, tko gubi ima se pravo ljutiti – istaknuo je Zdenko Antunović.

A da je netko od navijača utrčao na parket na kraju utakmice?

– E, to bi onda bio problem organizatora. Zato i postoje redari, da spriječe gledatelje da uđu na parket. Da su ušli navijači na parket, to bi bio naš propust i sigurno bismo platili kaznu zbog toga – istaknuo je Antunović.

Cibona će u ponedjeljak, u okviru ABA lige, gostovati u Kragujevcu, kod Radničkog, u dvorani Jezero gdje se dogodio incident na finalu srpskog kupa između Crvene zvezde i Partizana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije