Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Alilović odličan u Celju

Metličić nasrnuo na Konečnika štiteći svog kuma Zormana

\'31.01.2010., Bec, Austrija - Rukometna utakmica Europskog prvenstva, finalni susret izmedju Hrvatske i Francuske.Mirko Alilovic. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
Antonio Bronic/Pixsell
01.10.2010.
u 13:20

Mirko je protiv Kielca u Ligi prvaka imao 18, a protiv Kopra 12 obrana, što ga svrstava u najbolje igrače Pivovarne Laško.

Mirko Alilović, hrvatski rukometni reprezentativni vratar, bio je ponajbolji pojedinac svog novog kluba Pivovarne Laško u prvenstvenoj utakmici u Kopru. Imao je 12 obrana, ali su Celjani na kraju pobijeđeni (35:36). Utakmica je bila puna incidenata. Tako je Pero Metličić dobio crveni karton jer je nasrnuo na domaćeg igrača Konečnika koji je grubo faulirao njegova kuma Zormana. Pocrvenio je i bivši zagrebaš Gajić, koji je zapisnički stol, nakon što je isključen na dvije minute, zalio vodom.

Osim što će u novoj rukometnoj sezoni za mnoge igrače biti nesavladiva prepreka, Mirko Alilović može se pohvaliti još jednom obvezom.

– Postao sam počasni predsjednik čakovečkog RK Info-Stara, kluba koji ima iznimno uspješnu školu rukometa. A u sklopu kluba postojat će i moj fan-klub. Nisam nešto takvo mogao ni sanjati, s obzirom na to da do sada u karijeri nisam ništa bitnije osvojio, nemam ni jedno zlato – skromno je rekao Alilović.

Čakovečki rukometaši obvezali su se da će dolaziti u Celje bodriti svoga počasnog predsjednika.

– Odlazak iz Španjolske bio je očekivan, ondje je u posljednje tri sezone raspad sustava. Osim Ciudad Reala i Barcelone nema više ni jednog stabilnog kluba. I Ademar Leonu grad je otkazao velik dio novca, tako da je klub na staklenim nogama. S druge strane, Celje se pojačalo, a tu je i izazov Lige prvaka – kaže Alilović.

Ždrijeb vas nije mazio.

– Kažu da je to najjača skupina koja je ikad izvučena. S nama su Kiel, Barcelona, Löwen, Chambery i poljski Kielce.

Upravo su u Poljskoj Celjani došli do prve pobjede, uz sjajnu Alilovićevu igru. Celje je napravilo dobar posao dovođenjem Metličića.

– Pero nije zaslužio takav rastanak s Ciudad Realom. Ogroman je njegov doprinos u svakom Ciudadovu uspjehu, a nisu mu ni hvala rekli. Celje je znalo uzeti taj dar.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije