Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bomba iz Slovenije

Metličić: Blizu sam Celju, čija je ponuda bolja od Zagrebove

Petar Metličić
Goran Stanzl | Pixsell
10.08.2010.
u 17:24

Iako se spominjalo kako bi gotovo sigurno trebao pojačati redove CO Zagreba, Petar Metličić se izgleda odlučio za drugu opciju.

Bivši kapetan rukometne reprezentacije Petar Metličić (33) ipak bi mogao ovog ljeta promijeniti klub, ali umjesto u Zagreb, izglednije je da će otići u Celje PL. Metličić je izjavio za ljubljansku Ekipu da je trenutačno najbliže momčadi koju vodi naš ugledni stručnjak Zvonimir Serdarušić:

– Želim čiste račune. Sa svima. Ne mogu stopostotno potvrditi da odlazim u Celje, ali mogu reći da mi je ponuda slovenskog prvaka najprivlačnija. Teškoća je u tome što sve prvo moram riješiti sa Ciudad Realom, gdje su mi rekli da imam slobodne ruke. A ne mogu doći do predsjednika, klub mi duguje novac. Kad to riješim i dobijem dokumente, nema razloga da ne dođem u Celje, čija je ponuda bolja od Zagrebove. Sve će se riješiti za dva-tri dana – kaže Metličić, a to je potvrdio i menadžer Caballero:

– Ne znam kako Zagreb može povezivati Metličića i Lazarova! Želi li igrača koji je bio svjetski prvak i olimpijski pobjednik, mora ponuditi i ozbiljan novac.

Čelnici Celja najavili su igračku bombu do kraja tjedna.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar m_m
m_m
21:07 10.08.2010.

Ma \"gdje bolje - tu duže\". Budi pametan i kreni za lovom. Rvatska \"zahvalnost\" je u pravilu samo na jeziku ...

ČI
Čiko121
18:05 10.08.2010.

Kad bi Pere došao badava, onda za Gobca ne bi bilo problema!

KB
kiki_b.b.b.
18:13 10.08.2010.

ovaj Zagreb se skroz raspao nije više jak dovode se solidni igrači pa šta oni misle da će sa tim igračima napuniti dvoranu Arenu Zagreb...Bolji je Lazarov od Metličića ipak je ovaj mlađi igrač,ali da dođe Metličić u Zagreb sigurnoo bi bili jači Metličić i Lazarov koji bi to bio dvojac.. Ako misli Gobac stvarat momčad sa mutavim Kopljarom koji pojma nema,a lik je teški promašaj i još ima 24 god. pa kad taj misli postat igračem u 30 godini...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije