Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Navijači

Metkovski lađari dolaze s bubnjevima u Novi Sad

\'23.01.2011., Malmo, Svedska - Svjetsko prvenstvo u rukometu, druga utakmica drugog kruga, Hrvatska - Svedska. Slavko Goluza, Ivano Balic. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
Antonio Bronic/PIXSELL
23.01.2012.
u 09:27

Hrvatska rukometna reprezentacija od utorka će imati bučnu podršku u Novom Sadu, iz Metkovića dolazi dvadesetak čuvenih kominskih lađara

Hrvatska rukometna reprezentacija od utorka će imati bučnu podršku u Novom Sadu, iz Metkovića dolazi dvadesetak čuvenih kominskih lađara, i to s bubnjevima kojima će na utakmici protiv Francuske davati ritam kaubojima.

A ne bude li im netko pravio probleme, bubnjat će i po gradu i ispred dvorane Spens zajedno s njihovim kolegama iz Sombora.

Hrvatski izbornik Slavko Goluža pomogao im je nabaviti ulaznice, a plasira li se naša vrsta u polufinale, planiraju i pohod u Beograd.

Uz hrvatske rukometaše u Vojvodini će biti i navijačka skupina CO Zagreba Lavovi, tako da Balić i društvo neće biti bez podrške u drugom krugu. Jer, u prvom krugu u kojemu su naši rukometaši igrali u Vršcu, naših je navijača bilo malo, tek oko stotinu.

Osjetilo se to najviše u dvoboju protiv Slovenaca, kojih je u dvoranu Milenijum došlo čak oko sedam stotina.

 

Ključne riječi

Komentara 1

GA
gafe
12:15 23.01.2012.

iskreno se nadam da ce nam to pomoc da protiv Francuske makar remis izvucemo ali bit ce jako jako tesko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije